bane_ivanovic_srb_ita

Ivanović: Iskreno, bio je penal
 
Novi kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović posle poraza od Španaca u Sent Galenu (2:0) priznao je da je penal nad Adrijanom postojao, iako se u televizijskom prenosu učinilo da nije bilo kontakta između njega i napadača madridskog Atletika.
-Iskreno, malo sam ga zakačio u trku, on je to iskoristio i pao. Žao mi je zbog toga, a posebno mi je, da tako kažem čudno, to što smo protiv Španaca, protiv kojih se svi brane, prvi gol primili posle kontranapada, a drugi iz penala, nakon polukontre – rekao je Ivanović posle meča.
Defanzivac Čelsija, koji je odigrao jubilarnu 50. utakmicu u nacionalnom dresu, dodao je da nije bilo lako igrati protiv svetskih i evropskih šampiona, pogotovo što je u pitanju prvi meču Srbije u novom sastavu i sa novim selektorom.
-Mislim da je taktika sa trojicom igrača u poslednjoj liniji jako dobra, samo da se još malo uigramo, ukomponujemo i bićemo ozbiljan tim. Uveren sam da će u svakoj narednoj utakmici biti bolje i da ćemo početi da pobeđujemo – zaključio je Ivanović.
Srbija naredni meč igra 31. maja protiv Francuske u Remsu, a mini turneja završava se 5. juna u Stokholmu protiv Švedske.

 

Povezana vest:  Janković: Očekujem pobedu i dobru igru protiv Spartaka