aleksandar_jankovic_1

Janković: Uslovi na Zlatiboru su idealni

 

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković rekao je da su idealni uslovi na Zlatiboru, gde se njegovi izabranici pripremaju za meč protiv selekcije Farskih Ostrva, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

-Na Zlatiboru imamo sjajne uslove za pripreme. Dobro radimo I sve teče po planu, uželeli smo se utakmica I takmičenja – izjavio je Janković, podsećajući da je mlada reprezentacija poslednji kvalifikacioni meč odigrala 15.novembra na gostovanju u Severnoj Irskoj.

Povezana vest:  Policija u Smederevu poziva na mir pred Zvezdu

On naglašava da, iako je došlo do promena u sastavu, jer je deo tima prešao u A selekciju, baza igrača je velika, tako da se to neće odraziti na kvalitet mlade selekcije.

-Bez obzira na sastav, naša ambicija je ista, a to je pobeda I nova tri boda. Svaki bod je izuzetno važan u kvalifikacijama i, bez obzira što Farane cenim kao ozbiljne protivnike, naš prioritet je pobeda – istakao je Janković.

Povezana vest:  Bajern se žali kod UEFA

Mlada selekcija Srbije ostaje na Zlatiboru do 3. juna, odakle će i krenuti na Farska ostrva. gde se dva dana kasnije sastaje sa domaćinom u okviru četvrte grupe kvalifikacija. Prvenstvo Evrope za igrače do 21 godine biće održano 2013. godine u Izraelu.