lopta_u_mrezi

Alivodić: Ako se vratim u Srbiju, igraću za Novi Pazar
 
Fudbaler Enver Alivodić napustio je kiparski Enozis iz Paralimnija i kazao da će, ako bude igrao u Srbiji, obući dres Novog Pazara.
-Klub je smanjio budžet i odlučio sam da odem, iako sam imao uspešnu sezonu u prvenstvu iz kojeg dolazi četvrtfinalista Lige Šampiona – rekao je danas Alivodić radiju Sto plus.
Alivodić (27) je prošle sezone nastupio na 29 od 32 utakmice prvenstva Kipra i odigrao najviše mečeva posle Belgijanca Džimija de Vulfa.
-Da smo imali boljeg centralnog napadača bio bih najbolji asistent kiparske Prve divizije – ocenio je Alivodić.
On je rekao da je kiparska elitna liga kvalitetnija od srpske, kao i da su tamošnji klubovi bolje organizovani.
-Igre APOEL-a iz Nikozije u Ligi Šampiona su dodatno podigle interesovanje za fudbal na Kipru, a da ima još dobrih timova potvrđuje činjenica da je prvenstvo osvojio AEL iz Limasola -rekao je Alivodić.
-Mnogo je stranaca, posebno ima kvalitetnih Portugalaca. U mom doskorašnjem timu bilo je 16 internacionalaca, među njima i bivši škotski reprezentativac Mark Barčil, zatim naš Radovan Krivokapić, Bugarin Georgi Petkov… – dodao je on.
Alivodić je fudbalsku karijeru počeo u Novom Pazaru, a nastupao je i za Čukarički, niški Radnički i BSK iz Borče.
Novopazarac je istakao da ne žuri sa izborom novog kluba i da mu je prioritet inostrani angažman, ali nije isključio mogućnost povratka u Novi Pazar.
-Ima interesovanja, ali nikud ne žurim. Osim toga, najviše transfera biće realizovano po završetku prvenstva Evrope. Ako se vratim u srpski fudbal, onda ću to sigurno učiniti u dresu Novog Pazara – zaključio je Alivodić.

 

Povezana vest:  Ranijeri ostaje na klupi Monaka