goran_karic_kzn_napredak_jun_2012 (1)

Karić: Ne želimo na nesportski način da uđemo u elitu
 
Predsednik fudbalskog kluba Napredak Goran Karić izjavio je danas da čelni ljudi Kruševljana nisu pregovarali sa BSK-om o ustupanju mesta u Super ligu Srbije.
-Mi nikada nismo imali nameru da na nesportski način uđemo u Super ligu, a čak i da neki klub iz te lige odustane, postoje propozicije ko ga može zameniti, pa tako priču o ustupanju mesta Napretku smatram kuloarskom – rekao je Karić na konferenciji za novinare na kojoj je promovisan novi trener Napretka Nenad Milovanović.
Karić je podsetio da je prilikom preuzimanja Napretka klub bio u zoni ispadanja i da je tada ulazak u Super ligu bio nemoguća misija.
nenad_milovanovic_trener_napretka (1) 
Primetviši da je od tada napravljen veliki pomak, Karić je izrazio očekivanje da će sa novim trenerom taj cilj biti ostvaren.
Novi šef stručnog štaba Nenad Milovanović do sada je vodio ekipe Mladosti iz Lučana, čačanskog Borca, Jagodine i Metalca.
-Napredak do sada nije mogao da uđe u Super ligu, iako je u januarskom prelaznom roku doveo dobre igrače što je rezultiralo većim brojem bodova u prolećnom delu. Sada nam je cilj da se to realizuje uz pomoć deset novih igrača – rekao je Milovanović.
On je dodao da će fudbaleri pripreme odraditi u Kruševcu i na Zlatiboru.
-U završnoj fazi očekuju nas dve generalne probe, a već postoje i zakazane utakmice sa Slobodom, Hajdukom iz Kule, Novim Pazarom i jednim prvoligašem sa Kipra i to će nam pokazati gde smo – zaključio je Milovanović.

 

Povezana vest:  Ibrahimović lakše povređen, novi pregledi za 10 dana