vladimir_vermezovic_jun_2012 (1)

Vermezović: Potreban nam je još jedan štoper

 

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je ekipi potreban još jedan štoper i da se nada da će on stići pre četvrtka kada crno-beli odlaze na Taru, gde će odraditi prvu fazu priprema za novu sezonu.

-Imamo trojiću štopera i želja nam je da dovedemo još jednog i pojačamo konkurenciju. Dobro poznajem sve igrače koji su se danas okupili, svi će ići na prvi deo priprema na Tari i trudićemo se da svakom ukažemo pravu šansu i poštovanje. Spisak ćemo skratiti pred put u Sloveniju na drugu fazu priprema – rekao je Vermezović posle prvog treninga u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Povezana vest:  Anćeloti na mukama zbog golmana

Na pitanje da li ima neke želje kad je u pitanju prvi rival u kvalifikacijama za Ligu šampiona Vermezović je bio konkretan.

-Nemam želja, danas niko nije favorit 100 posto i moraćemo da poštujemo rivala, koga god da izvučemo – dodao je on.

Štoper koji se čeka trebalo bi da bude Bugarin Nikolaj Bodurov iz Liteksa. O njegovim kvalitetima pohvalno se izrazio saigrač iz reprezentacije Ivan Ivanov.

Povezana vest:  Otvoren Zvezdin kamp na Zlatiboru

-Radi se o odličnom igraču, pričao sam s njim pre dva-tri dana i rekao mi je da hoće da dođe u Partizan. On ne zna tačno šta se dešava, jer je ostalo na klubovim ada se dogovore oko finansijskih pitanja. Dobro se poznajemo i verujem da bismo se sjajno slagali u Partizanu. Ali, mi imamo odlične i mlađe igrače, pre svih Miloša Ostojića, rekao sam pre par meseci da će on za godinu -dve igrati u nekom top klubu – rekao je Ivanov.

Povezana vest:  Juventus sve bliži titulu posle remija Rome i Atalante