KAMP_BARSELONA_BEOGRAD

Počeli treninzi na prvom Barseloninom kampu u Beogradu

 

Prvim jutarnjim treningom zvanično je otvoren prvi oficijalni Barselonin kamp u Srbiji. Na terenima Sportskog centra „Teleoptik“ treniralo je 300 dece koje su pod budnim okom pratili španski stručnjaci Antonio Klaveria Majol, Jordi Blanco Moreno, Enrik Vales Ejido, Josep Moratala Klaramunt i Robert Fernandez Bonilo.

U kampu učestvuje i 20 trenera iz Srbije koji poseduju A, B i Pro licence.

Povezana vest:  PRIPREME OFK BEOGRADA, Utakmica za utakmicom

Sve do 15.juna polaznici kampa, deca uzrasta od 8 do 16 godina, podeljeni po grupama po nazivima slavnih španskih fudbalera Mesija, Pikea, Pujola, treniraće dva puta dnevno od 10 i od 18 časova po programu i propozicijama „La Masija“ škole. Kamp će biti otvorenog karaktera za sve posetioce, trenere i roditelje koji žele da pogledaju na koji način španski fudbalski stručnjaci iz slavnog kluba rade sa mladima.

Povezana vest:  Pobeda Partizana u pripremnom meču protiv Teleoptika

U okviru kampa biće i otvorena Barselonina prodavnica, sa svim rekvizitima kluba.

Polaznici kampa dobili su dva kompleta opreme fudbalskog kluba Barselona, a pored diplome koju će dobiti svi, dvoje najboljih imaće priliku da odu na usavršavanje u Barselonu.

Prvi oficijelni letnji kamp fudbalskog kluba Barselona“ održava se u Srbiji zahvaljujući partnerskom ugovoru između Serbian Trade Mark d.o.o. i proslavljenog fudbalskog menadžera Zorana Stojadinovića, kao potpisnika ugovora sa FC Barselona. Za više od 30 godina, Barseloninu školu fudbala pohađalo je više od 500 dečaka, od čega 15 Kamerunaca, 7 Brazilaca, 5 Senegalaca i trojica Argentinaca. Oko 10 odsto polaznika ove škole zaigralo je za prvi tim Barselone.

Povezana vest:  Valensija ubedljivo do pobede nad Espanjolom