partizan_klub_privrednika

Ðurić: U Srbiji svi igraju fudbal, Partizan osvaja titule

 

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Ðurić rekao je večeras da crno-beli žele da osvoje šestu uzastopnu titulu državnog prvaka i da ostave što dublji trag u Evropi.

-Već pet godina u Srbiji je surovo pravilo da svi igraju fudbal, a Partizan osvaja šampionske titule. Partizan je jak ukoliko su mu snažni temelji i sve što radimo zasniva se na tradiciji – rekao je Ðurić na večerašnjoj svečanoj proslavi titule u klubu „Privrednik“ u Beogradu.

Povezana vest:  Mitrović: Ključ je atmosfera, stvorili smo nešto posebno

On je dodao da se Partizan dobro snašao u uslovima ekonomske krize, kao i da su ljudi iz kluba pokazali odgovornost u teškim trenucima.

-Svi koji su nas osporavali dobili su odgovor kakav zaslužuju. Mi smo šampioni, a ostali nisu. Naš cilj je jasan – nova šampionska titula u Srbiji i potvrda vrednosti ekipe u Evropi – istakao je Ðurić.

Povezana vest:  139. VEČITI DERBI, Utakmica završena bez incidenata, navijači odlaze

Prvi čovek crno-belih rekao je i da su u prethodnom periodu klub napustili oni koji ga nisu poštovali i da će tako biti i ubuduće u sličnim slučajevima. Ðurić je poželeo svima da se nađu u isto vreme i sledeće godine na istom mestu da proslave novu titulu.

partizan_klub_privrednika_1