nemacka_slavlje_nem_hol

EURO 2012

Lev: Zasluženo smo pobedili

 

Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev rekao je danas u Harkovu da je njegova ekipa sasvim zasluženo savladala Holandiju i osvojila nove bodove na Evropskom prvenstvu. Nemačka je savladala Holadniju sa 2:1, u drugom kolu takmičenja u Grupi B na EP.

-Ovo je bila teška utakmica, sa visokim tempom. Mislim da smo odigrali dobro u odbrani. Holandija ima nekoliko vrhunskih igrača i njih smo morali posebno da čuvamo – rekao je Lev posle meča.

Povezana vest:  Novi Pazar podneo tužbu protiv trenera Partizana Nikolića

On je dodao da je Holandija „bila malo umorna“, ali da je njegov tim sasvim zaslučeno pobedio. Selektor holandske reprezentacije Bert van Marvijk istakao je da je razočaran porazom, ali da se neće predati dok god postoji šansa za plasman u četvrtfinale.

-Dobro smo počeli utakmicu, imali smo nekoliko šansi, a onda smo napravili nekoliko grešaka u odbrani i Nemačka je postigla gol. Mislim da smo protivnicima ostavljali u odbrani previše prostora – rekao je Marvijk.

Povezana vest:  Adžić: Daleko je prelazni rok!

Prema njegovim rečima, njegova ekipa nije bila dovoljno čvrsta I hrabra da u drugom poluvremenu nešto promeni.

-Mi nastavljamo da verujemo u sebe i da se borimo. Situacija nije sjajna, ali dok imamo šanse moramo da verujemo u to. Neće biti lako – rekao je holandski selektor.

Holandija posle dva kola u Grupi B zauzima poslednje mesto i nema bodova.

Povezana vest:  UEFA razmatra kako da vrati Sion u Ligu Evrope