harry redknapp

Rednap: Dobio bih dotkaz i da smo ušli u LŠ

 

Doskorašnji menadžer Totenhema Hari Rednap izjavio je danas da bi dobio otkaz čak i da je klub uveo u Ligu šampiona.

-Nismo imali sreće, završili smo na četvrtom mestu Premijer lige, ali mislim da bi ishod bio isti čak i da smo izborili učešće u Ligi šampiona. Treće mesto nam je izmaklo za samo jedan bod, ali šta da se radi – rekao je Rednap.

Povezana vest:  Maradona novi ambasador Fife

Rednap, koji je klub napustio godinu dana pre isteka ugovora, priznao je da će mu nedostajati rad sa doskorašnjim igračima.

-Ostavio sam iza sebe tim sa nekoliko fantastičnih fudbalera. Ražočaran sam, jer mislim da bi tim za godinu-dve mogao da osvoji Premijer ligu. Želeo sam da ostanem i budem deo tog tima – rekao je Rednap.

Povezana vest:  Hodžson: Uprava pokušava da zadrži igrače u Liverpulu

On je otkrio da mu posao u Totenhemu neće biti poslednji u karijri.

-Ne mislim da se bližim kraju kada je trenerska karijera u pitanju. Aleks Ferguson je i dalje najbolji menadžer na svetu, iako ima 71 godinu. Zdrav sam kao dren i osećam se odlično. Volim fudbal i rad sa igračima na treningu će mi puno nedostajati. Nisam od onih koji vole da sede kod kuće, odgovarao bi mi svaki posao – zaključio je Rednap.

Povezana vest:  POČINJE PRVENSTVO SRBIJE U FUDBALU, Partizan peti uzastopni put!?

Rednap je na klupi Totenhema bio od 2008, kada je nasledio Španca Huande Ramosa. Dva puta završio je kao četvrti u Premijer Ligi, a prošle godine doveo je tim do istorijskog plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.