filip_knezevic_pojacanje

Knežević: Očekujem nastavak Partizanove dominacije

 

Novi fudbaler Partizana Filip Knežević rekao je danas kako veruje da može da pomogne crno-belima da nastave dominaciju u Srbiji i osvoje šestu uzastopnu titulu prvaka.

-Sve je na meni, verujem da ću se od početka asistencijama i golovima odužiti za poverenje koje su mi ukazali crno-beli. Očekujem da klub osvoji šestu uzastopnu tutulu i nastavi da dominira u Srbiji – rekao je Knežević novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Nastavlja se borba za lidersku poziciju

Bivši igrač čačanskog Borca sa Partizanom je potpisao ugovor na četiri godine i nosiće crno-beli dres sa brojem 77. Na pitanje novinara da li je brži od saigrača iz mlade reprezentacije i novog klupskog druga Lazara Markovića, Knežević je rekao:

-Nadam se da se Lazar neće naljutiti, ali misim da sam bez lopte brži od njega. Inače on je moj najbolji drug iz mlade reprezentacije – naveo je Knežević.

Povezana vest:  Aleksandar Kirovski: Došao sam da pojačam konkurenciju na golu Zvezde

Knežević je rođen 1991. godine u Kraljevu, za Borac je odigrao 78 utakmica i postigao četiri gola, a dres mlade reprezentacije obalčio je šest puta.  Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da mu je drago što su se dvonedeljni pregovori sa Borcem završili na najbolji mogući način.

-Naša skauting služba je pratila Filipa prethodnih godinu dana i prepoznala njegove kvalitete. Nadam se da će brzo potvrditi zašto je doveden. Imaće pravog trenera i stručni štab, dobiće priliku da se pokaže na najbolji mogući način – rekao je Tumbaković.

Povezana vest:  Nejmar postigao dogovor o četvorogodišnjem ugovoru sa Pari Sen Žermenom

Knežević će se odmah posle promocije priključiti ostatku ekipe, koja se od četvrtka nalazi na pripremama na Tari.