Juventus ispustio veliku prednost, remi Rome 

FUDBALSKA-LOPTAFudbaleri Juvenstusa odigrali su danas nerešeno sa Sijenom 3:3, iako su vodili sa 3:0 i tako propustili priliku da se vrate na četvrto mesto na tabeli. 
Domaći Juventus je do 10. minuta vodio sa 3:0, golovima Alesandra Del Pjera u drugom i sedmom minutu i Antonija Kandreve. Del Pjero je u dosadašnjoj karijeri postigao 301 pogodak za torinske crno-bele. 
Međutim, gosti su u 16. minutu smanjili preko Masima Makaronea, da bi reprezentativac Alžira Abdelkader Gezal sa dva pogotka u 46. i 74. minutu doneo svom timu bod. 
Juventus je ostao na petom mestu sa 45 bodova i ima bod manje od četvrtoplasiranog Palerma, koji je danas izgubio od Udinezea sa 2:3. Fudbaleri Sijene su i dalje poslednji sa 22 boda. 
Fudbaleri Rome odigrali su sa Livornom nerešeno 3:3 i tako ostali neporaženi na poslednjih 18 utakmica. Tri gola za Livorno postigao je kapiten Kristijano Lukareli, dok su strelci za goste bili Simone Perota, Luka Toni i Pizaro. 
Roma je zadržala treću poziciju sa 53 boda, a Livrono se i dalje nalazi u zoni ispadanja, na 18. mestu sa 24 boda i ima dva manje od Lacija, koji je u Rimu izgubio od Barija sa 0:2. 
U ostalim utakmicama Đenova je pobedila Kaljari sa 5:3 i popela se na sedmo mesto na tabeli, Parma je pobedila Atalantu sa 1:0, dok su Bolonja i Sampdorija podelili bodove. 
Lider prvenstva Inter u petak je izgubio od Katanije sa 1:3. 
U poslednjoj utakmici 28. kola večeras od 20.45 igraju Milan i Kjevo. Ako crveno-crni pobede smanjiće zaostatak za Interom na samo bod. 

Povezana vest:  Počela prodaja ulaznica za Partizan u Ligi Evropa