Mesi postigao tri gola u egzibicionom meču
Argentinac Lionel Mesi postigao je rano jutros tri gola u egzibicionom meču Svetske fudbalske Master serije u Majamiju, u kome je njegova ekipa Master odigrala 7:7 protiv tima Zvezda.
U meču odigranom pred 48.327 ljudi, gledaoci su imali priliku da gledaju neke od najvećih zvezda danasnjeg fudbala po prvi put u SAD.
Ovo je bila poslednja, treća utakmica na egzibicionoj Svetskok Master turneji. Prethodne dve su odigrane u Meksiku i Kolumbiji.
Najbolji fudbaler sveta, Lionel Mesi, pored tri gola imao je i tri asistencije i bio jedan od najboljih na terenu. Luis Suares je postigao tri gola za tim Zvezda, i uz Mesija, bio jedan od najzapaženijih aktera na ovom meču.
Golove za ekipu Zvezda postigli su i Radamel Falkao, Hames Rodriges I Nene, dok su se u listu strelaca za ekipu Mastera upisali Dijego Milito i Didije Drogba.
Učesnici ove turneje vili su još i Alesandro Nesta, Filipo Inzagi, Fabijo Kanavaro, Dani Alveš, Marko Materaci, Dijego Forlan i Robinjo, ča ekipe su sa klupe predvodili Fabio Kapelo i Dunga.

 

Povezana vest:  UEFA kaznila Kolkera i Insa