lopta_u_mrezi

Počele pripreme fudbalera čačanskog Borca
 
Fudbaleri čačanskog Borca počeli su danas pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će se takmičiti u Prvoj ligi Srbije.
Pod rukovodstvom novog šefa stručnog štaba Zorana Njeguša i pomoćnika Milana Simeunovića prvotimci su imali lakši trening, a već sutra kreću sa ozbiljnim radom, kako bi što spremnije dočekali prvenstveni start.
-Sa velikom energijom i željom krećem u ovaj projekat. Pred nama je veliki posao, jer je naš cilj povratak u nacionalnu Superligu, a u prvoj utakmici dočekujemo ekipu Metalaca – rekao je Njeguš.
Prvom timu priključena su petorica omladinaca – Nešović, Jevtović, Jovičić, Ðorđilović i Kastratović, a od novajlija na stadionu kraj Morave danas je viđen jedino povratnik u redove Borca, Željko Kovačević, koji je prošle godine branio boje Slavije iz Istočnog Sarajeva.
-Meni predstoji tek upoznavanje sa njima. Videću ih kroz rad i mislim da će omladinska škola dati dosta dobrih igrača – kazao je Njeguš.
Od igrača koji su prošle godine nosili dres Borca prvom okupljanju nisu prisustvovali Ðorđe Babalj, koji je u potrazi za inostranim angažmanom, kapiten Nikola Milojević zbog povrede i igrač sredine terena Stefan Spirovski, zbog obaveza u reprezentaciji Makedonije.
Prvi deo priprema fudbaleri Borca će obaviti na gradskom stadionu, a najvažniji, bazični deo, na Zlatiboru od 11. do 21. jula.

 

Povezana vest:  EURO 2012, Rekord Kristijana Ronalda na EP