lazovic_zvezda_smederevo
Lazović produžio ugovor do 2015.
Najbolji fudbaler Crvene zvezde prošle sezone Darko Lazović produžio je danas ugovor sa tim klubom do leta 2015. godine.
-Ovo je najbolje rešenje za mene, hoću da odem iz Zvezde sa osvojenom titulom. Verujem da ćemo opravdati očekivanja uprave i nadam se dobrim rezultatima ove sezone – rekao je Lazović novinarima na stadionu Crvene zvezde.
Reprezentativac Srbije imao je ponudu austrijskog Salcburga, ali je rekao da ona nije uticala na njegovu posvećenosti i igre tokom priprema na Rogli.
-Nemamo opravdanje za loše rezultate na pripremama, ali činjenica je da su nam bile teške noge. Verujem da smo naučili nešto iz tih utakmica i da ćemo biti spremni za početak sezone. Mislim da u nju ulazimo jači i zreliji za prethodnih šest meseci. Svi smo svesni težine Zvedinog desa i verujem da možemo da se borimo za titulu – kazao je Lazović, koji je u crveno-bele došao 2009. godine iz čačanskog Borca.
Tehnički koordinator Crvene zvezde Goran Negić rekao je da je Lazović današnjim potpisom odagnao sve sumnje oko eventualnog odlaska iz kluba.
-Ostanak Lazović je bio velika želja predsednika Vladana Lukića, a i Darko je pokazao da želi da bude novi vođa Zvezdinog tima. Verujemo da sa njim možemo da osvojimo titulu šampiona, koju čekamo već pet godina – rekao je Negić.
Povezana vest:  Golman Đorđe Nikolić potpisao ugovor sa Jagodinom