vladimir_vermezovic_jun_2012 (1)

Vermezović: Pripreme su gotove, počinje takmičenje

 

Poslednjim prepodnevnim aktivnostima na Pohorju, takmičarski pogon Partizana završio je pripremni period i u večernjim satima se vraća u Beograd redovnom linijom sa aerodroma Brnik u Ljubljani. Po ocenama svih prisutnih na pripremama, a i stručnog štaba – sve je odlično odrađeno. Pripreme su bile paklene, kako na Tari, tako i drugi deo na Pohorju. Bio je to miks teških treninga i utakmica,  a odigrano ih sedam, uz 5 pobeda, jedan poraz i jedan remi. No, test mečevi su jedno, takmičenje nešto sasvim drugo, ali bez dobrih priprema nema ni dobre sezone. Sa te strane, u crno-belom taboru mogu biti zadovoljni, jer je sve ono što je planirano, odrađeno je u potpunosti.

Povezana vest:  Trojica pred sudom zbog upada na teren

-Izuzetno sam zadovoljan kako su momci odradili pripreme. Imao sam dosta čudnih informacija na početku a na moju sreću 95 posto tih informacija nije tačano. Momci su maksimalno odradili prvi deo na Tari a onda i ovaj, modifikovan deo. Igrali smo dve utakmice u dva dana. To je dosta dobro funckionisalo. Na početku priprema sam rekao da ču skraćivati spisak pred Sloveniju ali sam uvideo da to nebi bilo fer jer nisu imali utakmice u nogama. Stekao sam utisak o svim igračima i imaću problema oko licenciranja – rekao je Vermezović.

Povezana vest:  Gradski derbi pripao Mančester Junajtedu

Vermezović je istakao još da je 90 posto igrača koji je igrao protiv Lokomotive igraće i prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

-Voleo bih da napravimo atmosferu u ekipi da bez obzira ko bude igrao svi moramo da budemo kao tim, ne samo 11 na ternu već svih 32 igrača.