marko_vesovic_rad_cz

Vešović ne dovodi u pitanje prolaz u treće kolo
 
Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović rekao je danas da prolaz njegove ekipe u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa ne sme da dođe u pitanje, iako je njihov protivnik u drugom kolu Naftan za poštovanje.
-Upoznali smo se sa Naftanom gledajući snimke. Mogu da kažem da su za poštovanje, ali da smo mi kvalitetniji. Prolaz u sledeće kolo kvalifikacija nikako ne sme da dođe u pitanje. Bitno nam je da pobeđujemo na startu sezone jer će nam na taj nači dodatno porasti samopouzdanje – rekao je Vešović.
Vešović je kazao da se fudbaleri Naftana odlično snalaze posle prekida i da imaju odličnu skok igru.
-Dobro se snalaze u prekidima i zato treba posebnu pažnju da obratimo na skok igru. Ne smemo da dozvolimo da bespotrebno pravimo faulove u opasnoj zoni, odakle bi njihovi skakači mogli da nas ugroze. Uočili smo da brzina može da bude jedna od naših najvećih prednosti – kazao je on.
Vešović je istakao da će njegova ekipa od samog starta utakmice biti agresivna.
-Olakšavajuća okolnost je što će dvojica igrača beloruskog tima propustiti dvomeč zbog obaveza u olimpijskoj reprezentaciji Belorusije. Pokušaćemo da budemo agresivni od samog starta i ako takav pristup zadržimo do kraja susreta verujem da ćemo se sa prednošću vratiti u Beograd – istakao je Vešović.
Crvena zvezda gostuje Naftanu u Belorusiji u četvrtak u 18.00 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

 

Povezana vest:  Bekenbauer, Pele i Čarlton izostali sa sastanka FIFA