partizan_slavlje_1_par_met

Fudbaleri Partizana: Pobeda za Stojkovića

 

Fudbaleri Partizana ocenili su danas da su ubedljivom pobedom na Malti protiv Valete praktično obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i naveli da trijumf posvećuju saigraču Vladimiru Stojkoviću kome je umrla majka. Crno-beli su sinoć ubedljivo savladali Valetu sa 4:1 i revanš u Beogradu sledeće nedelje trebalo bi da bude samo formalnost.

-Pre meča rekao sam da bih voleo da sve rešimo već na Malti. Iako to teoretski još nismo postigli, uradili smo zaista veliki posao. Ovo je pobeda za Stojketa, on je jak i siguran sam da će izdržati sve – rekao je Volkov novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Povezana vest:  Inter ne odustaje od Etoa

Volkov je dodao da bi za protivnika u trećem kolu voleo da izvuče moldavsku ekipu Šerif, čiji je svojevremeno bio član. Strelac treće gola za Partizan na jučerašnjoj utakmici Stefan Šćepović rekao je da mu je pogodak bitan zbog samopouzdanja.

-Najvažnije je da smo pobedili, a igraćemo ozbiljno i u revanšu. Juče smo na vreme ‘otvorili’ protivnika, jednostavno, to smo i morali da uradimo. Svi smo uz Stojketa, znamo da mu je teško – naveo je on.

Povezana vest:  Humanitarni turnir u malom fudbalu za novinarke ispred Delta Cityja

Šćepović je kazao da bi voleo da Partizan za sledećeg rivala dobije irski Šamrok ili finski Helsinki.

Za razliku od njega, vezisti Goranu Lovreu je svejedno ko će biti naredni rival crno-belih. On je sinoć morao da izađe u prvom poluvremenu jer je obnovio povredu primicača, a nakon današnjeg ultrazvuka znaće koliko je situacija ozbiljna.

-Juče smo ranim golom sasekli protivnika, a žao mi je što do kraja nismo dali još neki gol više. Imamo još dosta prostora za napredak, pogotovo u tim situacijama kada je potrebno dotući protivnika. Svi smo potrešeni zbog toga što se desilo Stojkoviću, ali on je jak i siguran sam da će se vratiti i biti onaj stari – zaključio je Lovre.

Povezana vest:  Podriži Orlove – uzmi televizor

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan – Valeta igra se 24. jula u Beogradu, a žreb za treću rundu obaviće se četiri dana ranije u sedištu Evropske fudbalske unije u Nionu.