novi_pazar_trening_zeleznik

Bekvalac: Damjanović novo pojačanje Novog Pazara

 

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Dario Damjanović novi je član superligaša Novog Pazara i pojačaće konkurenciju na pozicijama zadnjeg veznog igrača i štopera.  Trener Dragoljub Bekvalac ocenio je da je dolazak ovog igrača, koji je odigrao 25 utakmica za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine, od velikog značaja za klub.

-Dario je izuzetan fudbalski znalac i očekujem da bude ogromno pojačanje za našu ekipu. Imena ekipa u kojima je nastupao to najbolje potvrđuju – rekao je Bekvalac radiju Sto plus.

Povezana vest:  Urugvaj, Argentina i Venecuela na čelu

Damjanović (25) je u Novi Pazar došao iz zeničkog Čelika, a nastupao je i za nemački Kajzerslautern, Luč Energiju iz Rusije, splitski Hajduk, Modriču, Borac iz Šamca i obrenovački Radnički.  Strateg Novopazaraca je dodao i da će biti neophodno i da klub dovede još dva ili tri pojačanja da bi izbegao borbu za opstanak.

-Turčin Feridun Sungur, koji je bio na probi, nije zadovoljio I vratio se kući, a otići će još neko od onih koje trenutno testiramo. Ako ne želimo da nam se ponovi prošlogodišnja sudbina, moramo dovesti još dva ili tri fudbalera – kazao je Bekvalac.

Povezana vest:  Skolari podneo ostavku

Novopazarski fudbaleri su u prve dve kontrolne utakmice na Zlatiboru, gde se trenutno pripremaju, savladali Hajduk iz Kule rezultatom 2:1 i lučansku Mladost sa 4:0.

-Te rezultate ne treba uzimati za ozbiljno, jer radi se o trening mečevima. Ti susreti su nam otkrili neke dobre i neke loše stvari, a mi ćemo se truditi da te loše otklonimo – zaključio je Bekvalac.

Povezana vest:  Usvojen novi Statut FS BiH

Sledeće kontrolne utakmice fudbaleri Novog Pazara odigraće 20. i 21. jula, a rivali će, tim redosledom, biti Borac iz Čačka i Jagodina.