lazovic_prosinecki

Prosinečki: Još je rano pričati o Omoniji

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je još rano da se priča o duelu sa kiparskom Omonijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto crveno-belima predstoji revanš utakmica 2. kola protiv beloruskog Naftana.

-Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo razmišljamo o Naftanu. Upozorio sam I igrače da ne razmišljaju o 3. kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa – rekao je Prosinečki posle današnjeg žreba u Nionu.

Povezana vest:  Ronaldo: Još ne znam li ću ići na dodelu Zlatne lopte

Zvezda je u prvom meču kao gost pobedila Naftan sa 4:3, a revanš će se igrati u Beogradu idućeg četvrtka.

-Radujemo se prvoj narednoj utakmici, jer igramo pred našim navijačima na ‘Marakani’. Tek ako prođemo i zvanično u treće kolo, a verujem da hoćemo, razmišljaćemo o Omoniji. Dobro ćemo ih anlizirati, gledati snimke, ako bude prilike gledaćemo ih i uživo, ali sve to kada prođe meč sa Naftanom – istakao je Prosinečki.

Povezana vest:  Morinju meč suspenzije i 40.000 funti kazne zbog nedoličnog ponašanja

Zvezda i Omonija već su igrali u sezoni 2001/2002, kada su crveno-beli bili uspešniji. Na Kipru je bilo nerešeno 1:1, a u Beogradu 2:1 za Zvezdu. Prvi meč 3. kola igraće se 2. avgusta, a revanš je nedelju dana kasnije. Zvezda će, ako prođe dalje, u prvoj utakmici biti domaćin Omoniji.