navijaci_par_sken_1

Partizan pozvao navijače da ga podrže na najbolji način
 
Fudbalski klub Partizan pozvao je danas svoje navijače da u revanš meču protiv Valete u kvalifikacijama za Ligu šampiona pre svega ponašanjem pokažu privrženost klubu.
-Pokažimo naše jedinstvo u želji da pomognemo klubu, ali i našu sposobnost da se ponašamo i navijamo u skladu sa evropskim standardima. Ponašanje publike i navijača je izuzetno važan segment na kome UEFA naročito insistira, što dobija specifičnu dimenziju kada se u obzir uzme činjenica da je Partizan pod uslovnom kaznom zbog određenih propusta koji su se desili na utakmici sa Genkom. Ne dopustimo da pojedinci koji ne poseduju svest o neophodnosti poštovanja propisa odmognu svima nama i spreče navijače da posmatraju uživo narednu utakmicu u UEFA takmičenjima – navodi se u saopštenju crno-belih.
Partizan navodi da srpski navijači „zasluženo ili ne imaju najgoru moguću reputaciju u fudbalskoj Evropi, što srpskom fudbalu nanosi ogromne i nenadoknadive štete“
-Pokažimo da takav utisak ne odgovara istini, neka nova takmičarska sezona bude sezona preokreta u ispravljanju ružne slike koja vlada o nama – apeluju crno – beli.
Partizan je u prvoj utakmici protiv Valete slavio na Malti sa 4:1, a revanš meč na programu je u utorak uveče od 20.45 sati.

 

Povezana vest:  Partizan savladao Jagodinu u Beogradu