par_valeta_vermezovic (2)

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA
Vermezović: Igralo smo koliko je bilo potrebno
 
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je večeras da je zadovoljan što je ekipa u revanšu sa Valetom (3:1) odradila posao upravo onako kako je želeo, što se pogotovo videlo u drugom poluvremenu.
-Igrali smo taman koliko je bilo potrebno, dodali smo gas u drugom poluvremenu. Moramo da budemo zadovoljni. Ovo su utakmice koje lome sezonu, sledeća će biti mnogo lakša sa psihološke strane, jer smo rasterećeni. Odigraćemo dve dobre utakmice. Za tako nešto su potrebna dva protivnika – kazao je Vermezović posle meča.
On je naveo i da su vremenski uslovi, odnosno kiša, dobro došli akterima meča jer nije bilo tako vruće.
-Posle tri meseca doživeli smo i to da baš večeras padne kiša. Hvala navijačima na podršci, žao mi što su morali da kisnu.
Vermezović je dodao i da je srećan što je ponovo vodio ekipu u Humskoj.
-Lepo sam se osećao, vratio sam se kući. Ovde sam od 1977. godine sa kratkotrajnim odlascima. Ja ovde pripadam, faktički nikada nisam ni odlazio – rekao je on.
Trener Partizana naveo je da su mladom vezisti Nikoli Ninkoviću potrebna utakmice, jer je zbog obaveza sa reprezentacijom propustio najvažniji deo priprema.
-Nemam problema da pustim u vatru mlade igrače. Onaj ko zna, može da igra protiv slabih i jakih – naveo je on.
Vermezović je kazao i da ga raduje što je večeras igralo čak devet igrača iz Partizanove fudbalske škole.
Trener Valete Mark Miler izjavio je da je zadovoljan igrom, uprkos porazu.
-Znali smo da će biti teško, Partizan je jaka ekipa, pogotovo kada igra kod kuće. Nismo došli da se branimo, pokušali da igramo i da napadamo. Kada igrate tako, budete i kažnjeni. Srećan sam što su moji momci tako odigrali – istakao je on.

 

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati utakmica 18. kola i tabela nemačke Bundeslige