par_valeta_volkov

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

Fudbaleri Partizana optimisti

 

Fudbaleri Partizana optimisti su uoči gostovanja kiparskom šampionu AEL-u i najavljuju odlazak po pobedu na to mediteransko ostrvo.

-Analaizrali smo protivnika, radi se o tvrdoj i agresvnoj ekipi. Ipak, ono što smo videli na snimcima dalo nam je podstrek za sutrašnji meč. Verujem da možemo da izborimo dobar rezultat za revanš – rekao je Vladimir Volkov Tanjugu na aerodromu Nikola Tesla.

On je dodao da se ne brine zbog najavljene paklene atmosfere na stadionu u Larnaki.

Povezana vest:  Milojević: Biće teško protiv Suduve, ali spremni smo i motivisani

-Očekujem dobru atmosferu, ali to nije nešto što nas plaši. Već smo puno puta igrali pred punim tribinama. AEL ima odlične igrače, svakako bih bio zadovoljan pobedom od 1:0 – rekao je Volkov.

Vezni igrač crno-belih Nemanja Tomić jedini je igrač Partizana koji je pre tri godine igrao protiv tadašnjeg kiparskog šampiona APOEL-a. Klub iz Humske tada je ispao, pošto je na Kipru izgubio sa 2:0, a u Beogradu slavio minimalnim rezultatom (1:0).

Povezana vest:  Udineze grabi ka Ligi šampiona

-Gledali smo utakmicu APOEL-a i AEL-a, videli smo da je APOEL bio bolji , ali nije iskoristio šanse. Mislim da smo tehnički potkovaniji tim od AEL-a. Očekujem dobar rezultat, a pre svega je važno da postignemo gol na Kipru – rekao je Tomić i dodao da ne razmišlja o odlasku iz redova srpskog šampiona.

Napadač Stefan Šćepović istakao je da svi u timu razmišljaju samo o pobedi na Kipru.

-Atmosfera u timu je pozitivna, najvažnije je da zatresemo protivničku mrežu, jer gol u gostima zaista mnogo znači u Evropi. Gledali smo AEL, radi se o kompaktnom i agresivnom timu, ali mislim da smo bolja ekipa od njih – poručio je Šcehepović.

Povezana vest:  SP JAR, Španci objedinili evropsku i svetsku krunu

Partizan je u prethodnom kolu eliminisao Valetu sa Malte, dok je AEL bio bolji Linfiilda iz Severne Irske.

Trener Vladimir Vermezović je na put poveo 21 igrača, a Partizan će večeras odraditi jedan trening na stadionu u Larnaki. Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona AEL ? Partizan igra se sutra od 19,45 po našem vremenu.