vladimir_vermezovic_jun_2012 (4)

Vermezović: Pobeda bi bila fenomenalna stvar

 

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je večeras da bi pobeda na Kipru protiv AEL-a bila fenomenalna stvar, ali je istakao da se ništa neće odlučivati u prvoj utakmici.

-Verujem da možemo da odigramo dobro i dođemo do povoljnog rezultata. Pod tim podrazumevam da damo jedan ili dva gola, a pobeda bi bila fenomenalna stvar. Ništa se, međutim, ne završrava sutra, jer ima i revanš u Beogradu – kazao je Vermezović novinarima u Larnaki.

Povezana vest:  Krunić: Poštujem Voždovac, ali od nas sve zavisi

On je istakao da zna koji će tim izaći na teren u sutrašnjem meču sa AEL-om.

-Nisam ga izdiktirao igračima, ali znaju oni, otprilike, ko će da igra na osnovu taktičkih stvari koje smo radili na treninzima. Sve bitno što smo imali uradili smo još u Beogradu – istakao je trener crno-belih.

Vermezović je naveo da ceni ekipu kiparskog šampiona, za koju je kazao da nema istaknutih zvezda, ali da poseduje sjajnu timsku igru.

Povezana vest:  Suspenodvan FS Iraka

-Oni su odlična ekipa i biće nam težak rival. Za nas je dobar podatak da kada prime gol, teško se vraćaju iz minusa. Pokušaćemo da iskoristimo tu njihovu manu. AEL preko 40 godina nije igrao u Evropi i prošle sezone nikada nisu preuzimali ulogu favorita. Sada se to malo promenilo, ne znam da li je razlog strah ili nešto drugo – rekao je trener Partizana.

Strateg crno-belih je istakao da je veliku pomoć u pripremi utakmice imao od trenera Apoela, Ivana Jovanovića.

Povezana vest:  FRANCUSKA PRVENSTVO, U subotu počinje fudbalsko prvenstvo Francuske

-Atmosfera u našoj ekipi je odlična, ovaj trening iskoristili smo da vidimo kakav je ambijent i da osetimo teren. Trava je odlična, mnogo bolja nego na Malti. Nema nijedan razlog da sutra ne odigramo dobro – zaključio je Vermezović.

Sutrašnja prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u Larnaki od 19:45 sati po našem vremenu.