prosinecki_PRIPREME_23.06_15

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE

Prosinečki: Zvezda je odigrala dobru utakmicu

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki ocenio je nakon večerašnjeg remija protiv ekipe kiparske Omonije da je njegov tim odigrao dobru utakmicu i istakao da je sve otvoreno pred revanš u Nikoziji.

-Zvezda je odigrala dobru utakmicu, bili smo motivisani, imali smo 65 odsto lopte u nogama, ali Omonija je dobar tim koji zna da se brani. Dominirali smo, oni su se opredeli na kontre, stvorili smo nekoliko šansi i mogu da budem zadovoljan igrom i borbenošću. Imamo drugi meč, sve je otvoreno – rekao je Prosinečki posle utakmice.

Povezana vest:  Aragones: Španija će odbraniti titulu na EP

Crveno-beli su u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igrali na svom stadionu protiv Kiprana bez golova (0:0).

-Borili smo se, da smo pobedili sada bi pričali bajke. Nismo igrali jalovo, momci su trčali, borili se i mislil da je ovo dobar rezultat pred revanš. Sada će oni morati da napadnu i videćemo kako će to uticati na njih – dodao je Prosinečki.

Povezana vest:  Zaostale utakmice Premijer lige

Trener Omonije Neofitos Larku veruje da će njegov tim proći u narednu rundu takmičenja.

-Sve je otvoreno, od ovog trenutka fokusirani smo na drugu utakmicu, koja će se igrati na našem stadionu. Verujem da ćemo proći, moramo da pobedimo Crvenu zvezdu. Nismo bili dobri u prvih 45 minuta, koliko u drugom poluvremenu, kada smo uspevali da napravimo neke stvari koje smo se dogovorili – rekao je Larku.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Maskeranov 100. meč za Argentinu

On je dodao da između dva tima nema velike razlike i da ne može da se kaže ko je favorit. Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope Omonija ? Crvene zvezda na programu je za sedam dana u Nikoziji.