radomir_antic_zreb_fudSelektor Antić o utiscima iz Sevilje

 

Strateg Orlova Radomir Antić uspeh CSKA i Miloša Krasića u dvomeču protiv Sevilje, Ivice Dragutinovića, vidi kao „pobedu glave i talenta…“. U svečanoj loži stadiona „Sančez Pishuan“, u Sevilji, na utakmici Lige šampiona, Sevilja – CSKA 1:2, sedeo je i Radomir Antić, selektor Srbije. Imao je priliku selektor na delu da vidi dvojicu reprezentativaca, Ivicu Dragutinovića u redovima domaćina odnosno Miloša Krasića, ofanzivca gostiju.

Selektor je naglasio da nije imao navijačke ambicije pred utakmicu u Sevilji.

Povezana vest:  SUTRA SE ZAVRŠAVA PRVI BARSELONIN KAMP U SRBIJI

– Nisam bio navijač, nisam ni novinar. Niti mi je bliži Krasić od Dragutinovića… Volim fudbal, volim da vidim sadržaj, a on je u ovoj utakmici bio apsolutno na strani CSKA. Bila je to pobeda glave i talenta – utisak je Radomira Antića . – Sevilja je propustila istorijsku priliku. Očigledno, igrala je na povoljan rezultat iz prve utakmice. Primili su gol, brzo došli do moranja i onda je nastupio nered u timu. CSKA je iskoristio šansu, ostvario podvig za pamćenje jer je prvi ruski klub u četvrtfinalu Lige šampiona. Pričao sam posle meča sa Viktorom Onopkom, mojim nekadašnjim igračem, presrećni su i čestitam im na uspehu.

Povezana vest:  SP JAR, Luciano Moggi: Inter je glavni krivac za krah Italije

Selektor nije uspeo da se sretne sa Krasićem i Dragutinovićem posle meča. Ipak, dao je kraći komentar učinka srpskih internacionalaca.

– Obojica su korektno odigrali. Drago u Sevilji ima sjajan status, za koji se izborio igrama. Pleni ozbiljnošću, sve u superlativu rekao mi je o njemu direktor Monći. Krasa je bio solidan. Možda su ga španski mediji u izveštajima malo i „častili“ visokom ocenom, ali evidentno je da ima dobar imidž. Rezultat meča posebno dobija na značaju imajući u vidu da je ruski šampionat tek na početku, odigrali su samo prvo kolo…- dodaje Antić.