Tajana Milijancevic Vladimir Djordjevic Miroslav Rebic i Savo Milosevic s levaBanka Sosijete ženeral vodi na Šampionat sveta u Južnu Afriku

 

Banka Sosijete ženeral organizovala je, povodom Šampionata sveta u fudbalu u Južnoj Africi, nagradnu igru za sve sadašnje i buduće vlasnike Viza kartica, a nagrade su put na najveću svetsku smotru fudbala koja će se održati od 11. juna do 11. jula!

– Ukoliko od 1. aprila do 2. maja  naši klijenti plate tri puta po 500 dinara Viza elektron ili Viza klasik karticom, popune kupon  u ekspoziturama banke i pošalju ga do 3. maja, učestvuju u nagradnoj igri – rekao je Miroslav Rebić iz Sosijete ženeral banke na konferenciji za medije u „Sport kafeu“. – Prva nagrada je put za dve osobe na polufinalnu utakmicu Svetskog prvenstva sa plaćenim prevozom, boravkom četiri dana – tri noći i džeparcem od dva puta po 150 dolara na Viza kartici, a druga nagrada je put za dve osbe na utakmice Srbija- Gana i Italija – Paragvaj  takođe sa plaćenim prevozom, boravkom pet dana – četiri noći i dva puta po 200 dolara na Viza poklon karticama.  Izvlačenje srećnih dobitnika je 4. maja u podne u centrali naše banke…

Povezana vest:  EURO 2012, Švajnštajger možda propušta polufinale EP

Nagradnu igru organizovala je i Viza, koja je sponzor Šampionata sveta u fudbalu o čemu je govorio Vladimir Đorđević iz kompanije Viza, istakvši da je Sosijete ženeral važan partner i saradnik u Srbiji.

Rekorder po broju mečeva u reprezentaciji Srbije Savo Mološević, naglasio  je da Šampionat sveta u fudbalu nije samo sport već i veliki posao i da će brojne vodeće svetske kompanije  biti prisutne kao sponzori u Južnoj Africi, među kojima je i Viza.

Povezana vest:  Partizan počeo pripreme: Sezona kao da smo na frontu

Bilo je i pitanja  koja nisu bila direktno povezana sa temom konferencije za medije. Odnosila su se na poslednje izbore u Fudbalskom klubu Partizan i zašto je Milošević izgubio trku za mesto predsednika:

– Moja vizija rada i ideje kako da Partizan funkcioniše nisu naišle na podršku i razumevanje. Očigledno da su ljudi koji vode klub želeli da sve ostane kako je bilo u poslednjih 20 – 25 godina. Nisam želeo da budem deo toga, hteo sam da uđem u klub da bih nešto promenio –odgovorio  je Miloševi, a na pitanje kako ocenjuje  situaciju u rukovodstvu Crvene zvezde  rekao je da „Lukić ima ideje, ali kao jedinka neće moći mnogo da uradi“.