Aleksandar_Kolarov_Manchester_City

Kolarov: Ništa ne zameram Ivanoviću
 
Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov rekao je danas da nema nikakav problem sa Branislavom Ivanovićem, iako je igrač Čelsija isključen zbog prekršaja na meču protiv Mančester Sitija u engleskom Komjuniti Šildu.
Siti je na tom meču slavio sa 3:2, a Ivanović je zbog prekršaja na Kolarovim morao u svlačionicu u završnici prvog poluvremena.
-Izljubio sam se sa Banetom, kao i svaki put. Dobro sam, zdrav i zadovoljan zbog pobede. Apsolutno ništa ne zameram Banetu, obojica smo profesionalci. Verovatno bih isto postupio da sam bio u takvoj situaciji. Sada se okrećemo utakmici u reprezentaciji. S obzirom da ćemo igrati protiv dve ostrvske ekipe u septembru, prijateljski meč protv Republike Irske idealna je prilika da se upoznamo sa tim stilom igre -rekao je Kolarov novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi.
Ivanović, fudbaler Čelsija, priznao je da nije imao utisak da je njegov start bio tako žestok.
-Lopta me povukla, nisam ni obratio pažnju da je u prodoru bio Sale. Pokušao sam samo da stignem do lopte koja mi je bežala. Srećom, Sale je dobro, nisam ga povredio. Čestitao sam mu, naravno, na osvajanju trofeja – rekao je Ivanović.
Selekcije Srbije i Republike Irske odigraće u sredu prijateljski meč na stadionu Crvene zvezde u Beogradu.

 

Povezana vest:  Mediji: Roberto Mančini novi trener Galatasaraja