kaka-real-madrid1

Real ne pušta Kaku ispod 20 miliona, Milan ne odustaje
 
Brazilski playmaker i nekad najbolji svetski fudbaler Kaka (30) i dalje je član Real Madrida, ali će do kraja leta očigledno napustiti redove kluba.
Iako je ugovorno vezan za Real do 2015. godine, Realov trener Žoze Murinjo ga koristi kao „džokera“ s klupe i daje mu minutažu na kapaljku. Kraljevski klub itekako je spreman ustupiti Kaku potencijalnom kupcu, ali prvi u redu zainteresovanih je Milan kojem je 20 miliona evvra, koliko u Realu traži, previše.
Murinjo je još ranije rekao da Kaku neće dati „besplatno“ i da je spreman zadržati ga u klubu, ali Marca ističe kako podpredsednik Milana Adriano Galiani nije odustao i da će se u nedelju naći s predstavnicima Reala i ponovo razgovarati o transferu „sina razmetnoga“.
Milan je spreman maksimalno ponuditi 15 miliona evra, ali pokušaće finansijsku nemoć skriti kroz otplate na rate ili kroz bonuse tokom godina.
Kaka je boje Milana branio između 2003. i 2009. godine, a 2007. godine poneo je epitet najboljeg svetskog fudbalera. Pored „rossonera“ kao ozbiljan interesent za njegovu kupovinu spominje se i LA Galaksi.

 

Povezana vest:  Sabelja: Mesijeva sreća ključ uspeha Argentine