prosinecki_czv_jag

Robert Prosinečki: Svi smo očekivali pobedu

 

Neposredno posle ovosezonske prvenstvene premijere na Marakani protiv Rada (2:2), trener Crvene zvezde Robert Prosinečki održao je sastanak sa igračima, zbog čega je malo kasnio na konferenciju za novinare.

Naravno, kao veliki sportsmen, Prosinečki se prvo izvinio predstavnicima medija zbog kašnjenja, a potom je usledila analiza utakmice sa „građevinarima“.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Utakmicom Brazil - Hrvatska večeras počinje SP u fudbalu

– Ne mogu da se otmem utisku da je Crvena zvezda drugo poluvreme odigrala fenomenalno. Uostalom, dali smo dva gola i imali tri stopostotne šanse. Dakle, Zvezda je mogla i da pobedi. U prvom delu, primili smo dva gola posle dva kiksa, a u fudbalu se greške dešavaju. To je jednostavno tako. Nakon 0:2, u nastavku susreta smo pokušali da osvojimo sva tri boda, ali na kraju u tome nismo uspeli. Meč je završen 2:2 i to nije dosta za Zvezdu, jer smo svi očekivali pobedu – rekao je Robert Prosinečki.

Povezana vest:  FKCZ: Plasiranjem laži pokušavaju da se umanje uspesi kluba

Totalna ofanziva naposletku nije urodila plodom i naš tim je morao da se zadovolji samo sa bodom u duelu sa veoma borbenim i mladim timom sa Banjice.

– Čitavo vreme smo napadali, dok su se oni samo branili. Imali smo u u finišu susreta dve izrazito dobre prilike i jasno se videlo da smo hteli pobedu. Doduše, i tokom naših naleta, Perović je imao šansu za Rad, ali smo tokom svih 90 minuta bili potpuno dominatni – zaključio je Prosinečki.

Povezana vest:  Petrović: Mečevi između Srbije i Hrvatske biće derbiji