milos_dimitrijevic_1_cz_ofk

Dimitrijević i Vešović: Sad je Bordo najvažniji

 

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević posle neočekivaog remija sa Radom (2:2) na startu šampionata Srbije rekao je da ostaje žal za izgubljena dva boda, ali da ekipa pod hitno mora da se okrene meču protiv Bordoa u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

-Igrali smo po sistemu toplo-hladno što nam se ponovo osvetilo. Nismo smeli da dozvolilimo u prvom poluvremenu da naivno primimo dva gola. U nastavku smo bili dosta bolji, dali golove na vreme, uspeli da stignemo prednost Rada, ali ne i da prestignemo. Četvrtak je blizu, dolazi nam Bordo i moramo da se okrenemo tom susretu. Mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe i truditi se da ostvarimo što bolji rezultat – rekao je Dimitrijević.

Povezana vest:  Kinezi žele da vrate Milan u vrh svetskog fudbala

Sličnog mišljenja je i mladi crnogorski reprezentativac Marko Vešović, jedan od boljih u Zvezdinom timu protiv „građevinara“.

-U fudbalu nije sve uvek kako zamislite, nekad vam sve polazi za rukom, a nekad ništa. Ali, zato borbenost ne sme da izostane. Imamo četiri dana da se „stisnemo“ kako znamo i umemo i protiv Bordoa maksimalno skoncentrisano odigramo čitav meč – poručio je Vešović.

Povezana vest:  Ivanović: Tek ćemo da budemo pravi Čelsi

Prva utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Bordoa igra se u četvrtak od 20.30 sati na Marakani.