INIESTA_CTR_1_original

Andres Injesta u novoj kampanji za CTR 360 Maestri III kopačkama
 
Zvezda najnovije Nike-ove kampanje za CTR 360 Maestri III kopačke je fudbaler F.K. Barselona, Andres Injesta. U spotu poznati fudbaler kao marioneta, na perfektan način dominira i diktira uslove igre na minijaturnom pozorišnom fudbalskom terenu.
Nove kopačke CTR 360 Maestri III su potpuno redizajnirane i prilagođene najboljim veznim igračima, kakav je i Injesta, kome nove inovativne performanse kopački, pomažu da pojača kontrolu lopte ali i samu igru. Injesta, poznat po besprekornoj kontroli lopte na terenu, na snimanju reklame je izjavio: „Bilo mi je zabavno, uvek je dobro raditi nešto drugačije. CTR360 Maestri su glavni alat u mom poslu, zbog njih se osećam prijatno na terenu i sigurno u kontaktu sa loptom“.
Nike tehnologija kontrole igre u svim uslovima, omogućava da površina kopačke zadrži isti nivo trenja, kontakta i kontrole nad loptom i u suvim i u vlažnim uslovima. Ova tehnologija je specifična zbog posebne obrade u razvoju gornjih slojeva materijala kako bi pružili konzistentan osećaj pri kontaktu sa loptom u svakom trenutku.
Gde god da se igra fudbal, vreme uvek odigra svoju ulogu; samo u Londonu tokom sezone u proseku 125 dana ima padavina što znatno otežava dočekivanje i prosleđivanje lopte čak i najboljim igračima..

 

Povezana vest:  Amerikanac želi da tuži Ronalda zbog modne linije