marko_nikolic_fk_rad_vs_indjija

Nikolić: Morali smo bolje da reagujemo
 
Trener Rada Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi fudbaleri morali bolje da reaguju prilikom šansi u meču trećeg kola protiv Smedereva.
-Hteli smo pobedu. Imali smo tri-četiri ‘zicer’ situacije koje nismo iskoristili. U ovakvim atmosferskim uslovima i na ovakvom terenu, neophodno je da se ovakve šanse pretvore u golove – rekao je Nikolić.
Rad i Spartak odigrali su danas 0:0 na Banjici. Navijači domaćeg tima izašli su sa stadiona u drugom poluvremenu.
„Iz meni nejasnih razloga, naši navijači su napustili utakmicu, a mi nismo došli do željen pobede. Smederevo je dobar i organizovan tim koji zna da se brani, što je danas i pokazao“, rekao je Nikolić.
Trener Rada kazao je da se nada da će njegov tim u sledećem kolu, protiv Spartaka u Subotici, nastaviti seriju bez poraza.
Trener Smedereva i bivši fudbaler Rada, Aleksandar Janjić ocenio je da je njegov tim bio bolji u drugom poluvremenu, a da je bod osvojen na Banjici veliki stimulans za njegov tim.
-Rad je bolje počeo i bio dominantniji u prvom poluvremenu… U nastavku smo bili daleko bolji nego u prvom delu. Moj tim se još nije oporavio od poraza protiv Javora (0:5), ali je bod osvojen protiv Rada veliki stimulans jer smo protiv dva renomirana protivnika (Vojvodina u prvom kolu) ostali neporaženi – rekao je Janjić.

 

Povezana vest:  Fifa izbacila sudiju iz Saudijske Arabije sa SP zbog nameštanja