Arsene_Wenger_2011

Venger: Nešto nam nedostaje, ali ne gubim nadu

 

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je danas da njegovom timu očigledno nešto nedostaje, ali da i dalje veruje da može da bude prijatno iznenađenje Premijer lige. Arsenal je jedini tim u ligi koji posle dva odigrana kola nije postigao gol. Nakon početnih 0:0 protiv Sanderlenda, mreže su mirovale i juče protiv Stouka.

Povezana vest:  Valke: Nasilni protesti neće uticati na SP u Brazilu

-Oseća se da imamo potencijal, ali i dalje nešto nedostaje. Nismo dovoljno spontani u nekim situacijama. Moramo još da radimo u napadu, jer nam nedostaje preciznost u kretanju i završnom pasu. Stouk se odlično branio i imaju iskustva u zadnjoj liniji. Ipak, mislim da je trebalo da pobedimo sa 1:0 – rekao je Venger.

On je dodao da je novim igračima potrebno vreme kako bi se uigrali.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Bod Mančester junajtedu, Njukasl ubedljiv

-Ne poznaju se dovoljno. Do pre mesec dana Kazorla, Podolski i Žiru nisu znali jedni za druge. Ne mogu da poreknem da na dve utakmice nismo postigli gol, ali isto tako i da smo igrali protiv Sanderlenda i Stouka koji znaju odlično da se brane. Mislim da uprkos svemu možemo da budemo prijatno iznenađenje ove sezone – rekao je Venger.

On je demantovao navode lokalnih medija da će fudbaler Njukasla Čeik Tiote preći u Arsenal.  Iskusni Venger još jednom se osvrnuo na odlazak Robina van Persija u Mančester Junajted.

Povezana vest:  JELEN SUPER LIGA, Rezultati, strelci i tabela 18. kola Super lige

-Oni koji žele da me ubede da smo odlaskom Van Persija izgubli izvanednog igrača, gube vreme, jer ja to znam. Moramo da pronađemo način da izađemo iz te situacije – zaključio je Venger.