Vladimir_Vermezovic_kzs_1

Vermezović: Položili smo maturski ispit
 
Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović bio je prezadovoljan posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, istakavši da je njegov tim večeras pobedom protiv Tromsoa u Beogradu položio „maturski ispit“.
-Odigrali smo dobru utakmicu, konačno smo nagrađeni pozitvnim rezultatom. Imali smo dosta prilika, u jednom trenutku sam se zabrinuo nakon promašenih silnih šansi. Položili smo maturski ispit, momci su odlično odigrali sa dosta taktičkih detalja. Tromso je preskakao sredinu terena i nije bilo lako. Naši igrači su morali propisno da se naskaču – rekao je Vermezović posle meča, zahvaljujući navijačima na podršci.
-Šteta što i Zvezda nije ušla u Ligu Evrope, da tako osvojimo više poena za srpski fudbal. Međutim, mi smo tu, očekujem da igrači prikupe neophodno iskustvo u ovom takmičenju, koje je realnija opcija nego plasman u Ligu šampiona. Ipak, naš prioritet i dalje je nacionalno prvenstvo – zaključio je Vermezović.
Trener Tromsoa Per Matijas Hegmo čestitao je Partizanu na pobedi i zahvalio domaćinu na gostoprimstvu i, kako je naveo, fenomalnom boravku u Beogradu.
-Mislim da smo imali dve odlične utakmice. Tromso je bio bolji u Norveškoj, Partizan ovde, na kraju 3:3, bilo je neizvesno. Domaćin je večeras bio bolji, postigao je dragocen gol, a ja sam malo razočaran što nismo uspeli da stvorimo više šansi -rekao je Hegmo i poželeo crno-belima sreću u Ligi Evrope.

 

Povezana vest:  Maikon prešao u Mančester Siti