vladimir_stojkovic_poz_jag_par

Saša Marković : Bili smo strpljivi

 

Fudbaler Partizana Saša Marković rekao je posle pobede nad Tromseom sa 1:0 i plasmana u grupnu fazu Lige Evropa da je njegova ekipa bila strpljiva pošto je znala kako će protivnik igrati.

-Utakmica je bila teška, znali smo kao će Tromse igrati, ali smo bili strpljivi, postigli smo gol i utakmicu priveli kraju. Znali smo da nismo smeli da primimo gol jer bismo onda trebali da postignemo dva. Presrećni smo jer smo vredno radili, svi smo žarko želeli pobedu i plasman u grupnu fazu – rekao je Saša Marković novinarima na stadionu Partizana.

Povezana vest:  Njukasl doveo Sisea iz Frajburga

Štoper Miloš Ostojić, koji prethodnih nekoliko utakmica nije igrao zbog povrede, istakao je da se na vreme oporavio.

-U pravom trenutku sam se vratio posle povrede i uspeo sam, uz pomoć saigrača, da izađem na kraj sa njihovim napadačima. Vidi se da smo napredovali i sada je potrebno da podignemo samopouzadnje kako bismo se što bolje spremili za Super ligu – istakao je Ostojić.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA, Ivanović: Euforija ne sme da se negativno odrazi na ekipu

Golman Partizana Vladimir Stojković kazao je da su njegovi saigrači „ginuli“ za pobedu.

-Ovo je ono što smo sanjali. Dogovorili smo se da ginemo za klub I pobedili smo. BIli smo uplašeni u prvom poluvremenu, ali je to kasnije sve došlo na svoje. Presrećan sam što ćemo igrati grupnu fazu takmičenja – kazao je golman crno-belih.

Povezana vest:  Isah: Trebamo da “gazimo”!

Napadač Tromsea Aleksandar Prijović rekao je da je njegova ekipa ispala zbog lošeg rezultata u prvoj utakmici, kada su na svom terenu pobedili sa 3:2.

-Partizan je zasluženo pobedio, mi smo mnogo bolje igrali kod kuće nego u revanšu. Znali smo da će u Beogradu biti teško, Partizan je bio bolji, imao je veće šanse. Mislio sam da nećemo primiti gol iz kornera, ali se to ipak desilo – rekao je Prijović.