nikolic_Kuzmanoski_ofk_kzn

Kuzmanoski: Učinićemo sve da dođemo do cilja
 
Trener fudbalera OFK Beograda Stevica Kuzmanoski rekao je uoči utakmice četvrtog kola Super lige danas da će meč protiv Partizana biti zanimljiv i da se njegova ekipa dobro pripremila za duel.
-Utakmica će sigurno biti zanimljiva i interesantna sa najboljom ekipom u našoj ligi. Mislim da smo dobro odradili pripreme, imamo ambicije, svoj cilj i učinićemo sve da dođemo do njega – rekao je Kuzmanoski novinarima na Omladinskom stadionu.
Na pitanje novinara da li ga zabrinjava realizacija u prva tri kola, Kuzmanoski je rekao da ga brine to što nisu postigli gol, ali da je njegov tim igrao dobro i da je stvarao šanse.
-Svakako me brine to što nismo postigli gol, nikada mi se nije desilo da moja ekipa ne da gol u tri utakmice, ali radili smo na tome da poboljšamo realizaciju i nadam se da ćemo već u sledećoj utakmici to sve biti bolje – rekao je Kuzmanoski.
Trener „romantičara“ je kazao da vezista Veseljko Trivunović nije u trenažnom procesu, jer je skoro operisao slepo crevo, a da su svi ostali igrači spremni za utakmicu.
Kapiten OFK-a Nemanja Nikolić kazao je da je šampion države dovoljan motiv i da njegovi saigrači jedva čekaju utakmicu.
-Smatram da je sam Partizan motiv više, ali mi ćemo pružiti svoj maksimum da ispunimo svoje ciljeve. Svi smo spremni i jedva čekamo utakmicu – rekao je Nikolić.
Utakmica između OFK-a i Partizana igraće se u nedelju u 17.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

 

Povezana vest:  Stadion Grad fudbala biće završen u roku