MILIJAS_1

Milijaš srećan zbog povratka u Crvenu zvezdu
 
Novi fudabler Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da je srećan zbog povratka u taj klub i da se nada da će opravdati očekivanja uprave i navijača.
-Jako sam srećan zbog povratka, nadam se da ću svojim igrama opravdati očekivanja uprave i navijača. Zadovoljan sam prethodnim iskustvom u Vulverhemptonu, ali prošle sezone nisam igrao koliko sam želeo, pa je to bio razog zbog kojeg sam tražio da me puste da idem – rekao je Milijaš novinarima na stadionu Crvene zvezde.
Ovaj 29-godišnji vezni fudbaler u Zvezdu je prvi put došao januara 2005. godine iz Zemuna, a u klubu je bio do leta 2009. kada je prešao u engleski Vulverhempton.
Milijaš je sa Zvezdom potpisao trogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 10.
-Bilo je još zainteresovanih klubova, ali svi znaju koliko volim Crvenu zvezdu. Fizički sam spreman jer sam prošao cele pripreme sa Vulverhemptonom – kazao je on.
Milijaš je rekao da mu je teško pao sinoćni poraz od Bordoa u baražu za Ligu Evropa.
-Kao i svi, teško sam preživeo sinoćnu utakmicu. Žao mi je što nisam mogao da igram, ali mislim da sa mnom u timu ne bi bilo ništa bolje, pošto je cela ekipa odigrala zaista odlično. Sada je bitno da se igrači što pre oporave – rekao je Milijaš.
Na pitanje šta očekuje od igara u Zvezdi i da li je to povratak u reprezentaciju Srbije, Milijaš je rekao da želi da igra kako treba, a o nacionalnom timu će „o tom, potom“.
On je kazao da poznaje ekipu i da veruje da Zvezda može do titule.
Prvi trening sa novim saigračima Milijaš će imati večeras u 19.00.
Letnji prelazni rok za ovu sezonu završava se večeras, a funkcioner Zvezde Goran Vasilijević rekao je da što se tiče dolazaka novih igrača „može da se desi još nešto u toku dana“.
-Bitno nam je da se Milijaš vratio u klub. Dogovor je postignut još u junu i drago nam je što je on sada tu – kazao je Vasilijević.
Crvena zvezda sledeću utakmicu igra u nedelju u 19.00 na svom stadionu protiv Radničkog iz Niša u četvrtom kolu Super lige.

 

Povezana vest:  Mihajlović razmišlja da napusti Sampdoriju