vladimir_vermezovic_jun_2012 (1)

Vermezović strahuje od ispražnjenosti njegovog tima

 

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da će protivnik njegovih fudbalera u četvrtom kolu Super lige, OFK Beograd, pokušati da iskoristi njihovu fizičku i psihičku ispražnjenost posle plasmana u Ligu Evropa.

-OFK nije postigao gol do sada, nema ni pobedu, ali poznavajući mog kolegu Stevicu Kuzmanoskog, s kojim sam igrao u mlađim kategorijama Partizana, znam da će dobro pripremiti ekipu i oni će sigurno pokušati da iskorste našu fizičku i psihičku ispražnjenost – rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana u Beogradu.

Povezana vest:  Skolari: Mesi će još nekoliko godina biti najbolji

Partizan je u četvrtak pobedio norveški Tromse i plasirao se u Ligu Evropa, a Vermezović je istakao da će se njegova ekipa potruditi da ponovi dobre stvari sa te utakmice.

-Utakmica sa OFK-om je veliki ispit za naše glave, jer je poznato da je teško prebaciti se sa evropskog na domaći kolosek. Trudićemo se da zaboravimo Tromse, ali da ponovimo htenje, želju i ostale stvari kojim smo se plasirali u Ligu Evropa – kazao je trener crno-belih.

Povezana vest:  Drulović: Ljajić je budućnost srpskog fudbala

-Naše prvenstvo je prioritet i stvarnost, a Liga Evropa treba da nam bude iskustvo za nešto više – dodao je on.

Meč protiv OFK Beograda propustiće štoper Miloš Ostojić zbog žutih kartona, a Vermezovih je kazao da još ne zna da li će utakmicu početi novi defanzivac njegovog tima Sreten Sretenović.

-Nemamo povređenih igrača. Vidim da Sreten može da igra jer dolazi iz lige slične našoj. Prema informacijama koje sam dobio, on može da igra i desnog beka i štopera, ali je zbog svoje visine predodređen za štopera. Moram da odlučim da li će da počne utakmicu ili će ući sa klupe – kazao je Vermezović.

Povezana vest:  Milan Milanović: Sledi meč sa Čukaričkim pa duel sa Vojvodinom

Utakmica između OFK Beograda i Partizana igra se u nedelju u 17.00 na Omladinskom stadionu na Karaburmi.