Aleksandar_Jankovic_2012_teren

Janković: Odužićemo se za podršku
 
Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je danas da utakmica protiv Radničkog iz Niša za njegov tim ima rezultatski, bodovni, fizički i psihološki značaj, kako bi se opravdala očekivanja svih onih koji su im verovali i dali podršku posle eliminacije iz evropskog takmičenja.
-Imamo veliku želju da pokašemo isti entuzijazam koji smo demonstrirali u dvomeču sa Bordoom i u velikom delu susreta u Novom Pazaru. Tu je i velika želja da se svim tim ljudima odužimo za podršku i tim pozitivnim talasima koje smo dobili proteklih dana – rekao je on na konfereniji za novinare.
Janković je ocenio da je Radnički ekipa koja „obogaćuje“ Prvu ligu, u koju se „vraća na velika vrata“, koja ima veliki entuzijazam i nekoliko tepkih godina u nižim rangovima takmičenja.
Igrači Radničkog će, konstatovao je Janković, sigurno biti rasterećeni u sutrašnjem meču na Marakani, jer svoju šansu vide u umoru igrača Crvene zvezde, što je „potpuno logično i legitimno“.
-Mi treba da se mobilišemo, da budemo pravi, čvrsti i agresivni i da nametnemo naš ritam igre od prvog minuta- istakao je on.

 

Povezana vest:  Kapelo zabranio igračima da "tvituju"