ja_simo_krunic

Krunić: Osvojili smo tri velika boda
 
Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić, izjavio je večeras, posle pobede od 2:0 protiv užičke Slobode u 4. kolu Superlige Srbije, da je njegov tim „osvojio tri velika boda“.
-U prvom poluvremenu smo stihijski napadali, dok su igrači Slobode imali svoje prilike, na sreću nisu dali gol. U nastavku smo imali sasvim drugu sliku. Sloboda nije imala ni jednu izrazitu šansu, a mi smo pored postignutih golova pogodili i stativu. Uspeli smo u finišu da damo dva gola – rekao je na konferenciji za medije Krunić.
On je čestitao protivniku na fer i korektnoj igri, ali i svojim fudbalerima „na zasluženoj pobedi“.
-Čestitam igračima na karekteru i svemu što su pružili u ovoj i prethodnim utakmicama, kao i onima koji su ušli sa klupe. Radujem se što je Jagodina napadala 96 minuta i nastavićemo tako da igramo – poručio je Krunić.
Trener fudbalera Slobode Ljubiša Stamenković istakao je da je njegov tim kažnjen u zavrsnsici meča zbog propuštenih prilika.
-Bili smo bolji u prvom poluvremenu, kontrolisali smo igru, imali šanse koje je bilo teže promašiti nego dati gol. Nismo ih iskoristili i na kraju, kako to biva, kao i u prethodnim utakmicama bili smo kažnjeni u poslednjim minutima – rekao je Stamenković.
On je dodao da su njegovi igrači izgubili koncentraciju posle primljenog prvog gola, krenuli „grlom u jagode“ i u nadoknadi vremena primili još jedan.

 

Povezana vest:  Flin privremeni selektor Velsa