roj_hodson_selektor_uk

Hodžson: Teren u Kišinjevu neće biti problem
 
Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson rekao je danas da nije zabrinut za stanje terena u Kišinjevu i da očekuje pobedu protiv Moldavije na početku kvalifkacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.
-Nismo videli u kakvom stanju se nalazi teren, ali mislim da posedujemo iskusnu ekipu, koja je igrala na raznim terenima i ne vereujm da to može da predstavlja problem. Ubeđen sam da reprezentacija Moldavije želi da svoje utakmice igra u najboljim uslovima – rekao je Hodžson.
On je dodao da njegov tim nije imao novih problema sa povredama, nakon odustajanja Adama Džonsona, Ešlija Kola, Vejna Runija i Endija Kerola.
-Očekujem dobro organizovanog i disciplinovanog protivnika, kojeg sigurno nećemo podceniti. U ovom trenutku gol razlika nije bitna, najvažnije je da osiguramo bodove i dobro započnemo kvalifikacije – poručio je Hodžson.
Engleska se u kvalifikacijama za SP takmiči u H grupi sa Moldavijom, Crnom Gorom, Poljskom, San Marinom i Ukrajinom, a prvi meč odigraće sutra od 20.45 protiv selekcije Moldavije.

 

Povezana vest:  Kapelo poručio da ne ide u Inter