fk_crvena_zvezda_logo

LAV među glavnim sponzorima fudbalskog kluba Crvena Zvezda
 
LAV pivo je potpisalo trogodišnji sponzorski ugovor sa FK Crvena Zvezda, jednim od najpopularnijih fudbalskih klubova u Srbiji, koji zahvaljujući uspesima spada i među najpoznatije u svetu. Svoju dugogodišnju podršku fudbalu LAV pivo je potvrdilo i ovog puta, jer će treću godinu zaredom nastaviti da podržava FK Crvena Zvezda, a uz novi trogodišnji ugovor postaje jedan od glavnih sponzora ovog kluba.
Cilj LAV piva, koje se svrstava među vodeće pivske brendove u Srbiji, je da kroz brojne akcije sa ljubiteljima fudbala, kao i različita sponzorstva u što većoj meri popularizuje ovaj sport u našoj zemlji. LAV godinama unazad pomaže razvoj malih lokalnih fudbalskih klubova u celoj zemlji, bio je sponzor nacionalnog Kupa i reprezentacije Srbije, sponzorisao brojne događaje, a kroz novo sponzorstvo FK Crvena Zvezda još jednom je dokazao svoju posvećenost fudbalu. Osim partnestva sa ovim klubom LAV pivo uskoro pokreće veliku kampanju koja će obradovati i uključiti sve prave ljubitelje fudbala širom zemlje, a posebno fanove večitih rivala dajući im mogućnost da i oni pomognu svom omiljenom klubu.
„Osobito je zadovoljstvo biti jedan od glavnih sponzora FK Crvena Zvezda, jednog od najuspešnijih fudbalskih klubova u Srbiji po broju osvojenih šampionata i kupova. Ovo je nastavak višegodišnje saradnje sa klubom, koji ima dugu tradiciju i ono što vidimo kao zajedničko je i činjenica da je LAV predstavlja brend sa dugom tradicijom. Verujemo da će zajedničim snagama Crvena Zvezda i LAV stvoriti mnogo pozitivne energije na zelenim terenima i da će klubu na utakmicama koje očekuju klub doneti mnogo pobedničkih rezultata. Borbenost, želja za pobedom, hrabrost i nepokolebivost ka cilju upravo povezuju fudbal i jedan od najvećih pivskih brendova u Srbiji“, izjavio je Andre Žak, direktor marketinga kompanije Carlsberg Srbija.
Zahvaljujući pomenutom sponzorstvu zvanična obeležja LAV piva će se nalaziti na stadionu Crvene Zvezde, promotivnim materijalima kluba itd. Sponzorstvo je nastavak ranije ustanovljene saradnje sa FK Crvena Zvezda, a želja LAV piva je da ovo partnerstvo donese dosta uspeha za tim u budućim sportskim rezultatima, a ljubiteljima fudbala mnogo dobre i kvalitetne igre na zelenom terenu.

 

Povezana vest:  Skupština FSS usvojila predlog, Zvezdi titula iz 1946.