Trening-cg

Kasalica: Remi nije loš rezultat
 
Poljska je potvrdila da je izuzetno kvalitetna selekcija i bod protiv njih na startu kvalifikacija i nije loš rezultat za crnogorsku fudbalsku reprezentaciju, kazao je napadač Filip Kasalica.
Crna Gora i Poljska igrali su sinoć u Podgorici nerešeno 2:2, na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će 2014. godine biti odigrano u Brazilu.
Kasalica je kazao da bi bilo bolje da je crnogorska reprezentacija pobedila Poljsku, navodeći da je uveren da će prva tri boda osvojiti u San Marinu.
-Idemo u San Marino po tri boda, da završimo ovaj mini ciklus sa pobedom. Primili smo gol veoma brzo iz penala, ali smo se do kraja poluvremena vratili i preokrenuli. Slabije smo krenuli u nastavku, primili gol, nakon kojeg smo imali nekoliko prilika da ponovo povedemo, ali sve u svemu ovaj bod nije toliko loš – kazao je Kasalica na brifingu uoči treninga.
On nije želeo da komentariše crveni karton Ludovika Obrannjaka, navodeći da ga je poljski fudbaler zaslužio.
As Fiorentine Stevan Jovetić kazao je Crna Gora protiv Poljske odigrala dobru utakmicu i da je zaslužila da pobedi.
-Kao što često biva u fudbalu, ne pobedi bolji. Krivo mi je zbog šanse koju sam promašio. Ali, to se dešava u fudbalu – rekao je Jovetić.
Prema njegovim rečima, crnogorski fudbaleri u drugom poluvremenu nisu hteli da se zaleću jer su imali rezultat.
-Hteli smo da smirimo igru, da ih napadnemo iz kontri. Bilo bi neobjašnjivo da smo krenuli svi u napad, da postignemo treći gol. Nesvesno smo se povukli, primili smo gol iz prekida. Utakmica je prošla, idemo dalje. Što pre zaboravimo ovu utakmicu, to će biti bolje – rekao je Jovetić.
On je istakao da se crnogorski reprezentativci moraju okrenuti gostovanju San Marinu i sve uraditi da osvoje tri boda.
-Moramo maksimalno da se okrenemo tom meču, jer danas svi igraju fudbal. Moramo dati sve od sebe, jer jedino tako možemo da pobedimo i uzmemo tri boda. Unapred pobeđene utakmcie su najteže. Od prvog minuta moramo krenuti jako, jer neće biti lako – rekao je Jovetić.
Duel Crne Gore i San Marina na programu je u utorak u Seravaleu.

 

Povezana vest:  Sevilja pobedom nad Atletikom do prvog mesta u Primeri