Sinisa_Mihajlovic_FSS_1

Mihajlović: Imamo za čime da žalimo
 
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je posle današnjeg remija bez golova sa Škotskom u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo da žali za pobedom, ali i da je protivnik imao izgledne prilike za pogodak.
-Nadao sam se da ćemo da pobedimo, ali dobar je i nerešen rezultat kad to nismo uspeli. Bilo je i pozitivnih i negativnih stvari u našoj igri. Imamo za čim da žalimo, ali je i naš rival propustio neke izgledne prilike – rekao je Mihajlović posle utakmice u Glazgovu.
Mihajlović je kazao da je nezadovoljan što su direktne greške njegovih fudbalera stvarale šanse protivničkoj ekipi.
-Nezadovoljan sam što su naše direktne greške uzrokovale da nas škotski fudbaleri ugroze. Kada se sve sabere, mogu da budem zadovoljan rezultatom. Ima dosta toga što ćemo sugerisati igračima, a posebno je bilo primetno da sporo prenosimo loptu iz veznog reda do napada – kazao je selektor „orlova“.
On je istakao da je primetio strah među reprezentativcima Srbije, ali je istakao da je to normalno pošto je prva utakmica u kvalifikacijama.
-Primetio sam i strah među igračima, ali je prva utakmica kvalifikacija i sve je to normalno. Svesno ulazimo u rizik, igramo s mladim igračima kako bismo stvorili tim za budućnost – istakao je Mihajlović.
Reprezentacija Srbije u drugom kolu igraće protiv Velsa u Novom Sadu, u utorak, 11. septembra, u 20.30.

 

Povezana vest:  Crvena zvezda pobedila OFK Beograd i obezbedila titulu