pizonPOSLE PORAZA CRVENE ZVEZDE

Petrović: Nije smak sveta

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je da današnji poraz njegove ekipe na gostovanju kod Metalca u Kragujevcu ne mora da ima katastrofalne posledice.

„Nije smak sveta. Prvenstvo je dugo i biće tu još poraza i pobeda“, smireno je rekao Petrović posle poraza od 1:2 u 19. kolu Super lige.

Povezana vest:  Mačva eliminisala Zvezdu u četvrtfinalu Kupa Srbije

Zvezda je utakmicu izgubila pošto je primila gol u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Samo četiri minuta ranije je, međutim, postigla svoj jedini gol i sa penala stigla do izjednačenja.

-Jako interesantna utakmica. Nismo uspeli da rešimo njihovu igru u odbrani, a pošto nam bod ništa nije značio posle smo se mnogo otvorili što je domaćin iskoristio – ocenio je trener Zvezde.

Povezana vest:  Milojević: Zadovoljan sam borbenošću mojih fudbalera

Trener Metalca Nenad Milovanović kazao je da mu je izuzetno drago zbog velike pobede nad Zvezdom, ali je ostao pri stavu da se njegova ekipa bori za opstanak u Super ligi, bez obzira na pobede u sva četiri meča prolećnog dela sezone.

-Dok ne prođemo kotu od 35 bodova nismo sigurni. U našem prvenstvu stvari brzo mogu da se okrenu – kazao je Milovanović.