jankovic_2012
Janković: Želimo da nastavimo u istom ritmu kao pre pauze
Trener Fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da u nedelju u Kragujevcu njegovu ekipu očekuje važna utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca 1923, ali da od svojih igrača želi da nastave u istom bodovnom ritmu u kom su bili pre dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih obaveza.
-Pauza nam je prijala, a sada ulazimo u seriju teških utakmica,
uglavnom u gostima. Kao i uvek, mi gledamo samo prvi idući meč, a to je važna utakmica u Kragujevcu. Radnički je prošle sezone ‘otkinuo’ Zvezdi četiri boda i uz dužno poštovanje u nedelju želimo pobedu – rekao je Janković novinarima u Beogradu.
-Na nama je da željom, htenjem, borbenošću i pametnom igrom dođemo do tri boda – dodao je on.
Janković je kazao da u nedelju zbog povrede zadnje lože neće igrati Miloš Dimitrijević.
-Nekoliko igrača ima mišićnih problema, ali svi ostali će biti u konkurenciji za tim. Svaki igrač nam je dragocen i sigurno se nećemo kockati s nečijim zdravljem – rekao je Janković.
Trener crevno-belih je ocenio da nije hendikep to što je veliki broj Zvezdinih igracca tokom pauze imao reprezentativnih obaveza, pa nije trenirao s ekipom.
-Svi su se nasmejani vratili s utakmica za nacionalne timove i tu pozitivnu atmosferu preneli na ekipu – kazao je Janković.
Utakmica u Kragujevcu igraće se u nedelju od 16.00, a u Zvezdi su kazali da očekuju veliku podršku svojih navijača u duelu s Radničkim.
-Prodaja ulaznica na ‘Marakani’ ide dobro i očekujemo da svih 1.500 karata koje smo dobili budu rasprodate – rekao je portparol Zvezde Marko Nikolovski.
Povezana vest:  Odlomci Dnevnika Ane Frank čitaće se pred svaku utakmicu u Italiji