Berbatov_Fulham_West_Bromwich
Čelsi, Siti, Stouk i Arsenal i dalje bez poraza u prvenstvu
 
Fudbaleri Čelsija, Mančester sitija, Stouka i Arsenala ostali su neporaženi i posle današnjih utakmica četvrtog kola engleske Premijer lige.
Čelsi je posle tri uzastopne pobede u gostima odrigrao nerešeno bez golova sa ekipom Kvins Park Rendžersa.
Najubedljiviju pobedu zabeležio je Arsenal koji je na domaćem terenu savladao Sautempton sa 6:1. Dva gola za domaćina postigao je Žervinjo, dok su po jedan pogodak postigli Lukas Podolski i Teo Volkot, a autogolove su dali Jos Hojveld i Natanijel Klajn.
Jedini gol za goste dao je Danijel Foks.
Mančester Junajted bio je ubedljiv na domaćem terenu protiv ekipe Vigana pobedivši sa 4:0. Golove za Junajted postigli su Pol Skols, Havijer Ernandez, Aleksandar Batner i Nik Pauel.
Aktuelni šampion Mančester siti remizirao je u gostima sa ekipom Stouka.
Gol za Stouk postigao je Piter Krauč u 15. minutu, a 20 minuta kasnije izjednačio je debitant u dresu Sitija Havi Garsija, koji je poslednjeg dana prelaznog roka prešao iz portugalske Benfike.
Fulam je kod kuće pobedio Vest Bromvič Albion sa 3:0. Dimitar Berbatov dao je prva dva gola za domaćina, dok je treći pogodak postigao Stiv Sidvel.
Aston Vila je zabeležila svoj prvi trijumf u ovoj sezoni pobedivši na svom stadionu u Birmingemu Svonsi sa 2:0. Golove su dali Metju Louton i Kristijan Beneteke.
Ranije danas Norič je igrao nerešeno bez golova sa Vest Hemom, dok od 18.30 Sanderlend dočekuje Liverpul.
Povezana vest:  Mandžukić upozoren zbog proslave gola