ljubisa_stamenkovic_sloboda_trener

Trener Slobode: Nadigravaćemo se sa Partizanom

 

Trener Slobode Ljubiša Stamenković rekao je danas da njegova ekipa želi da se nadigrava sa Partizanom u Beogradu u šestom kolu Super lige i da pokaže da tim iz Užica igra lep fudbal.

-Ulazimo u seriju teških utakmica, a prva je protiv aktuelnog šampiona. Prošle sezone smo napravili protiv njih dva pozitivna rezultata i pokušaćemo u ovom meču da se nadigravamo i pokažemo da se u Užicu igra dobar fudbal – rekao je Stamenković novinarima u Užicu.

Povezana vest:  Užičani spremno čekaju Zvezdu

Stamenković je kazao da njegova ekipa nije opterećena kartonima i da će verovatno biti kompletna protiv Partizana.

-Partizan je u prvih pet kola pokazao da se nalazi u odličnoj formi. Ovo je prilika da odigramo dobar meč, da pokažemo da igramo dobar fudbal, a ako nešto više uradimo time bi naše zadovoljstvo bilo još veće – kazao je trener ekipe iz Užica.

Povezana vest:  Del Pjero ne želi mnogo da slavi rekord

Stamenković je ocenio da utakmica crno-belih protiv azerbejdžanskog Nefčija u Ligi Evropa neće uticati na Partizan, pošto beogradski klub ima veliki broj kvalitetnih fudbalera i mogućnost rotacije igrača.

-Utakmica protiv Nefčija ne može mnogo da utiče na Partizan, jer oni imaju mogućnost rotacije, više od 20 igrača koji su pođednakog kvaliteta. Tim protiv Nefčija i protiv nas ne mora da bude isti, sistem i kvalitet su približnog nivoa i neće biti nimalo oštećeni – ocenio je Stamenković.

Povezana vest:  Murinjo: Ivanović nije na prodaju

Partizan dočekuje Slobodu u nedelju u 18.00 na stadionu u Humskoj.