vermezovic_par_ael

Vermezović: Sloboda je težak rival, ali očekujem pobedu

 

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je užička Sloboda nezgodan protivnik, ali da veruje da njegov tim može da zabeleži pobedu.

-Očekujem tešku utakmicu, ne samo zbog činjenice što smo u četvrtak igrali u Evropi, nego i zbog toga što je Sloboda jedan od najnezgodnijih protivnika u našoj ligi. Znamo kakav smo bilans sa Užičanima imali prošle sezone i zbog toga su nam veliki dužnici. Reč je o iskusnoj ekipi koja zna da igra na rezultat, imaju odlicnog trenera, a najveća opasnost preti nam od Ranđelovića, Beljića i Tijaga – rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  EURO 2012, Španci i Rusi pod istragom zbog rasizma

Trener crno-belih najavio je da neće mnogo menjati tim u odnosu na onaj koji je igrao protiv Nefčija, ali i da će utakmicu protiv Slobode početi sa dva napadača.

-Svi igrači, osim povređenih Eduarda, Tomaševića i golmana Petrovića, koji nema pravo nastupa zbog crvenog kartona, biće u karantinu i konkurisaće za tim. Očekujem dobru utakmicu i da nastavimo niz pobeda – dodao je Vermezović.

Povezana vest:  Kadeti Srbije uspešno startovali u kvalifikacijama za EP

Pobedu i dobru utakmicu očekuje i Stefan Šćepović.

-Učinićemo sve da pružimo svoj maksimum, ostvarimo pobedu i zadržimo prvo mesto na tabel. Sloboda igra odličan fudbal i očekujem dobru utakmicu – rekao je Šćepović.

Na današnoj konferenciji za medije Partizan je potpisao dvogodišnji sponzorski ugovor sa kladionicama „Soker“.

-Vodili smo se primerom velikih svetskih klubova i ostvarili saradnju sa lancem sportskih kladionica. Kao petostruki uzastopni prvaci Srbije i jedini predstavnici Srbije u Evropi, izabrali smo partnera koji je među vodećim i verujemo da će ova saradnja biti nastavljena – rekla je direktor marketinga crno-belih Snežana Filipović. Utakmica šestog kola fudbalskog prvenstva Srbije Partizan – Sloboda igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Rasprodate karte za utakmicu Šalke - Mančester Junajted