ja_simo_krunic

Krunić: Naš rani gol uticao na ishod utakmice
 
Trener Jagodine Simo Krunić rekao je, posle današnje pobede nad Javorom s 1:0, da je na rezultat utakmice uticao gol koji su njegovi fudbaleri rano postigli.
-Bolje smo počeli utakmicu i brzo poveli, a posle toga je meč ušao u svoj tok. Igra je u drugom poluvremenu bila ravnopravna. Mislim da smo zasluženo pobedili. Javor je dobra ekipa, pretili su nam tokom cele utakmice, igrali smo čvrsto i tvrdo jer imaju dobar tim – rekao je Krunić posle utakmice u Jagodini.
Krunić je kazao da mu je drago, jer su njegovi igrači odlično odradili svih 90 minuta i dodao da je Jagodina imala sreću pošto protivnik nije iskoristio izglednu priliku iz kontranapada.
Trener Javora Mladen Dodić rekao je da je Jagodina pobedila zbog svog iskustva i kvaliteta.
-Jagodina je svojim iskustvom i kvalitetom došla do tri boda I zasluženo pobedila. Protiv nas su počeli na najbolji mogući način, dugo nam je trebalo da se prilagodimo njihovoj agresiji. Kasnije smo ušli u neki egal i imali svojih šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo – rekao je Dodić.
Dodić je rekao da njegovom timu predstoji „grčevita borba za opstanak“ i izrazio nadu da će uspeti da „korektne“ igre pretvore u dobar rezultat.

 

Povezana vest:  Partizan i Zvezda u minusu